De gezonde school

Kiwi actie
De ballen zijn binnen en worden volop gebruikt in alle groepen. Bedankt voor het sparen!!!
Op de website van Zespri kunt u zelf ook sparen voor leuke en gratis artikelen. De moeite waard om even te kijken en natuurlijk een goede gezonde reden om kiwi's te eten!

Trakteren = feest
Kinderen krijgen per schooljaar al gauw 30 traktaties. Dat mag ook, want jarig zijn is feest! Maar het is dan wel goed om traktaties voor op school klein te houden en niet te calorierijk te maken.
  • Een cadeautje, zoals stuiterballen, potloden, fluitjes, stickers, kleurboekjes of bellenblaas.
  • Groente en fruit in een leuk jasje.
  • Kleine porties van producten die niet te veel calorieën bevatten, zoals een rozijndoosje, een handje naturel popcorn, soepstengel, peperkoek, mini eierkoek of een minirolletje of zakje met kleine (suikervrije) snoepjes of dropjes
Mocht u zelf leuke suggesties hebben dan horen we dat graag.

Ik eet het beter
De lesprogramma's Over de Tong! voor groep 6, Testlab voor groep 7 en de KlasseLunch voor groep 8 vinden plaats op 7 april 2016. Bij deze programma's, die al jaren hun succes hebben bewezen, horen gratis boodschappenpakketten: de leerlingen doen smaaktesten, maken gezonde smoothies, ontdekken voedingsstoffen en lunchen met elkaar.