Rietkraagtheater

Het Rietkraagtheater

In onze visie stellen wij dat we kinderen genoeg ruimte willen bieden voor presentatie van hetgeen ze gemaakt hebben en/of kunnen. Eén van de meest zichtbare manieren is het Rietkraagtheater. Een aantal keer per schooljaar zijn groepen aan de beurt om een kleine voorstelling aan ouders, opa's en oma's of andere bekenden te laten zien. Kinderen verheugen zich hier altijd erg op. Door de frequentie van deze voorstellingen merken wij dat kinderen vertrouwd raken met deze vorm van presenteren. Ook biedt het een podium aan de verschillende talenten die kinderen in huis hebben of aan het ontwikkelen zijn. Denkt u daarbij aan toneelspelen, zingen en dansen. Er zijn ook leerlingen die de presentatie of de techniek doen.

Klik hier voor het schema van het Rietkraagtheater.